Fjärilspasta, stekta kammusslor och tapenade på torkade tranbär och tomater.

(0)
Fjärilspasta, stekta kammusslor och tapenade på torkade tranbär och tomater.
  Skriv ut

Förberedelsetid

Tillagningstid

Portioner

För 4 personer

Ingredienser

200 g fjärilspasta
12 kammusslor
10 torkade tomater
80 g Craisins® torkade tranbär
30 g pinjenötter
olivolja
salt
peppar
1 knippe basilika

Tillagning

Koka pastan. Låt den rinna av. Hacka de torkade tomaterna fint. Lägg till Craisins® torkade tranbär och pinjenötterna.

Stek kammusslorna i olivoljan. Salta och peppra. Lägg i pastan och tapenaden på torkade tranbär och tomater. Dekorera med riven basilika och avnjut rätten.

Recept av Charles Soussin

Våra produkter

Våra produkter

Ett stort utbud av smaker för att variera upplevelsen. Känn smaken av tranbär i våra produkter.

Läs om
Om oss

Om oss

Ocean Spray är ett kooperativ som består av över 700 tranbärsodlare i Nordamerika och Chile.

Läs om vår historia

Fjärilspasta, stekta kammusslor och tapenade på torkade tranbär och tomater.

Fjärilspasta, stekta kammusslor och tapenade på torkade tranbär och tomater.