Remouladsås på ärter, tranbär och grapefrukt

(0)
Remouladsås på ärter, tranbär och grapefrukt
  Skriv ut

Förberedelsetid

Tillagningstid

Portioner

Till 4 glas

Ingredienser

200 g skalade små ärter (eller frysta)
100 g Craisins® torkade tranbär
2 grapefrukter
4 msk kesella
1 knippe gräslök
100 g vintersallad (mâche)
salt
peppar

Tillagning

Koka ärterna i saltat vatten. Skölj dem snabbt i kallt vatten för att bevara den gröna färgen. Skala grapefrukterna. Ta ut klyftorna.

Blanda Craisins® torkade tranbär, ärterna och grapefruktsklyftorna i en skål. Lägg till kesellan och den hackade gräslöken. Salta och peppra. Skölj salladen.

Fördela salladen i 4 glas och avsluta med remouladsåsen. Dekorera med Craisins® torkade tranbär. Förvaras kallt innan den avsmakas.

Våra produkter

Våra produkter

Ett stort utbud av smaker för att variera upplevelsen. Känn smaken av tranbär i våra produkter.

Läs om
Om oss

Om oss

Ocean Spray är ett kooperativ som består av över 700 tranbärsodlare i Nordamerika och Chile.

Läs om vår historia

Remouladsås på ärter, tranbär och grapefrukt

Remouladsås på ärter, tranbär och grapefrukt