3 äggvitor
30 g socker
50 g Craisins® torkade tranbär
400 g röda bär
2 msk socker
Ta bort stjälkarna och tvätta de röda bären. Sockra och mixa tills det blir en sås.
Vispa äggvitorna hårt. Sockra.
Fördela äggvitorna i 4 formar och lägg i Craisins® torkade tranbär. Tillaga dem i mikrovågsugnen på medelstyrka 30 till 45 sekunder.
Häll såsen i 4 glas och toppa med det mickrade äggviteskummet. Servera direkt. Ta bort stjälkar och tvätta de röda bären. Sockra och mixa tills det blir en sås.
Vispa äggvitorna hårt. Sockra.
Fördela äggvitorna i 4 formar och lägg i Craisins® torkade tranbär. Tillaga dem i mikrovågsugnen på medelstyrka 30 till 45 sekunder.
Häll såsen i 4 glas och toppa med det mickrade äggviteskummet. Servera direkt
Recept av Charles Soussin